Glavni tajnik HDZ-a u Osijeku

Županijski odbor HDZ-a iskazao povjerenje i podršku politici Andreja Plenkovića.

U Osijeku je održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije na kojoj je uz prošireni sastav Županijskog odbora na čelu s predsjednikom Ivanom Anušićem sudjelovao i Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković

Pobjednički HDZ Osječko-baranjske županije još je jednom pokazao zajedništvo raspravljajući s Glavnim tajnikom najbitnije nacionalne teme.

Zajedništvo unutar HDZ najveće slavonske županije osnažuje se otkako ga je još 2013. godine konsolidirao Ivan Anušić dolaskom na mjesto predsjednika organizacije što su građani i nagradili na lokalnim izborima prošle godine vraćajući HDZ-u odgovornost za razvoj i boljitak svih žitelja Osječko-baranjske županije.

Jandroković je prisutne upoznao s najvažnijim nacionalnim temama napominjući kako Vlada RH na čelu s Andrejom Plenkovićem sustavno radi na rješavanju prvenstveno gospodarskih izazova koji se pred njih postavljaju.
„Danas možemo reći da smo za Agrokor učinili mnogo vodeći se interesom naših ljudi i štiteći njihova radna mjesta kao i gospodarsku stabilnost cijele države. Problemi s Agrokorom nisu od jučer, no kad smo preuzeli odgovornost za vođenje Hrvatske, preuzeli smo i ovaj gorući problem. Predsjednik Vlade RH sa svojim timom razgovara i s drugim velikim kompanijama štiteći gospodarstvo naše države i interese svih radnika.“ – kazao je Jandroković.

Nezaobilazna tema sastanka bila je i ratifikacija takozvane Istanbulske konvencije. Županijski odbor HDZ-a Osječko-baranjske županije iskazao je povjerenje i podršku politici Andreja Plenkovića kad je riječ o ratifikaciji konvencije.
„HDZ je najveća i najsnažnija stranka u Republici Hrvatskoj koja na demokratski način promišlja o svim temama. Svi imaju pravo iznijeti svoje stavove, što smo i danas imali priliku čuti, no nakon argumentirane rasprave, velika većina u potpunosti podržava stav stranke brinući pri tome o očuvanju jedinstva naše stranke na lokalnoj i na nacionalnoj razini.“ – rekao je predsjednik županijske organizacije Ivan Anušić.

Poseban naglasak stavljen je i na problem iseljavanja iz Slavonije i Baranje te je Glavni tajnik još jednom istaknuo kako Vlada RH kroz niz mjera iz Projekta Slavonija pokazuje posebnu brigu za razvoj gospodarstva istočne Slavonije. Posljednjih nekoliko mjeseci u Osječko-baranjskoj županiji potpisani su ugovori s milijunskim iznosima koji će osigurati kvalitetnu infrastrukturu te sve druge poljoprivredne, gospodarske i turističke uvjete potrebne za razvoj županije što će za posljedicu imati sprječavanje iseljavanja mladih i stručnih kadrova.

Gordan Jandroković nakon Osječko-baranjske županije obići će i druge županijske organizacije s ciljem osnaživanja kontinuirane suradnje između lokalnih i županijskih organizacija sa središnjicom stranke te je najavio i imenovanje pomoćnika Glavnog tajnika koji će biti zaduženi za kontakt s regionalnim organizacijama.

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.