Dva najbolja prijatelja iz Kanade na istoku Hrvatske

 Knapp: Hrvatska naj-dog friendly zemlja!


Na svom putovanju kroz Europu, poznati kanadski fotograf Andrew Knapp posjetio je istok Hrvatske, točnije Osječko-baranjsku županiju. Njegovo putovanje posebnim čini njegov najbolji prijatelj i suputnik – pas border collie imena Momo. Andrew bira najljepša mjesta u Europi na kojima fotografira Momu. Ova dva najbolja prijatelja već neko vrijeme putuju kroz Hrvatsku, a Osijek i Baranju posjetili su s prijateljem Zachom na poziv saborskog zastupnika Domagoja Mikulića i Marine Kostenko koja je kao strastvena ljubiteljica pasa pratila njihova putovanja, i naravno – ostali oduševljeni.


Najljepši dojam na njih ostavio je zalazak sunca na Banovom brdu kao i seosko gospodarstvo Ivica i Marica, dok su za Osijek istakli kako je biser ovog dijela Europe. Andrew je posebno istaknuo da je Hrvatska naj-dog friendly zemlja koju su Momo i on ikad posjetili. Najbolje fotografije i uspomene s ovog dinamičnog putovanja biti će objavljene u knjizi 2019. godine.
„Slušao sam kako kolegica Marina priča o Andrew-u i njegovom suputniku Momi. Drago mi je da su se odazvali pozivu i posjetili Slavoniju i Baranju, te da smo ih mogli provesti najljepšim dijelovima Osječko-baranjske županije. Korist ovakvih posjeta je obostrana, oni imaju priliku vidjeti predivan dio Hrvatske koji inače vjerojatno ne bi, a naša županija dobije odličnu promociju putem njihovih blogova i profila" - ističe Domagoj Mikulić.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.