Predstavljeni odbori HDZ-a Osijeka

- Okrećemo smjer grada Osijeka, kao što smo to učinili u Osječko - baranjskoj županiji - rekao je Ivan Anušić, predsjednik Županijskog HDZ-a.

- Stručni odbori HDZ-a zauzet će mjesto u političkom životu Grada Osijeka koje i priliči najvećoj i stožernoj stranci u Gradu Osijeku, ali i u Hrvatskoj - rečeno je na konferenciji za medije koju je gradska organizacija HDZ-a organizirala u prostorijama stranke u Osijeku. Cilj odbora je konstruktivnim prijedlozima i kritikama odrediti tempo razvoja Grada Osijeka.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Ivan Radić predstavio je vodstvo 11 odbora ističući kako HDZ u Osijeku nema namjeru biti tek puki promatrač prečesto nefunkcionalne i neučinkovite gradske vlasti te su stoga, sukladno statutu stranke, osnovali stranačke odbore ma razini grada za najvažnija pitanja od gospodarstva, preko zdravstva, školstva, investicija, korištenja EU fondova i drugih.
- Koristimo već i koristit ćemo i dalje sve naše potencijale i nastojati osigurati Osijeku sve ono što mu današnja gradska uprava ne dalje, neovisno o tomu što smo sigurni kako će kao i u nizu dosadašnjih slučajeva, kada su projekte koje smo izlobirali i Osijeku osigurali predstavili kao svoje, to činiti i dalje. Naš je cilj raditi na dobrobit građana Osijeka i uvjereni smo da će to upravo građani i prepoznati - rekao je Radić.
Osnivanje stručnih odbora tri godine prije izbora za lokalnu i regionalnu samoupravu pokazatelj je da HDZ u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji razmišlja strateški. Nagomilani problemi u gradu neće se riješiti preko noći, kažu, stoga će HDZ potpomognut znanstvenim, poduzetničkim i specijalističkim pristupom osigurati preduvjete za razvoj ovog djela Hrvatske kako bi maksimalno iskoristili sve mogućnosti koje stoje na raspolaganju gradu Osijeku.

- Osječki je HDZ konsolidiran i u svojoj namjeri ambiciozan i usmjeren na uspjeh. Punu podršku imaju od županijskog vodstva kao i nacionalnog, a osnivanje stručnih odbora prvi je korak prema postavljanju temelja za razvoj grada. Ljudi koje smo danas predstavili imaju znanja i mogućnosti okrenuti smjer kojim ide Grad Osijek kao što smo to učinili u Osječko-baranjskoj županiji. Otvaranje dijaloga i predlaganje konkretnih projekata tijekom razdoblja koje je pred nama građani će prepoznati te sam siguran kako ćemo i nakon izbora koji nas čekaju za tri godine zaokružiti priču i jasnim smjernicama krenuti prema razvoju gospodarstva i svih drugih segmenata života u Gradu Osijeku, kako bi Osijek kao najveći grad istočne Hrvatske išao u korak s razvojem Osječko-baranjske županije - rekao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Ivan Anušić.
Koristeći snažnu volju Vlade RH kao i predsjednika Andreja Plenkovića kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem upravo se za najveću slavonsku županiju i Grad Osijek kao njeno središte otvaraju mogućnosti intenzivnog razvoja koje će gradski HDZ putem vijećnika u Gradskom vijeću itekako poticati.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.