Uspjesi donjomiholjačkih stolnotenisačica

Uspjesi donjomiholjačkih stolnotenisačica

Hrvatski stolnoteniski savez promijenio je tijekom pandemije sustav natjecanja u mlađim kategorijama kako bi smanji broj natjecatelja na turnirima, ali je istovremeno povećao broj natjecanja. U kategoriji mlađih kadetkinja Stolnoteniski klub Donji Miholjac ove godine ima najviše uspjeha te je na turniru regionalnog karaktera u Vinkovcima Laura Vidaković osvojila 1.mjesto i pravo nastupa na „Pozivnom turniru 2.grupe“ na koji su se već prije toga, zahvaljujući svojoj poziciji na rejting listi, plasirale Hana Čmelak, Julija Schweigert i Hana Miličić.

-Zahvaljujući donaciji opreme krajem prošle godine Hrvatskog stolnoteniskog saveza i sufinanciranju nabave opreme od strane Zajednice sportova Osječko-baranjske županije stvorili smo uvjete za organizaciju turnira većeg ranga – istaknuo je tajnik kluba Antonio Čmelak. Kako na turniru imaju čak 4 igračice, najviše od svih kubova u Hrvatskoj, dovoljnom opremljenošću i kadrovskim uvjetima, Savez im je po prvi puta dodijelio organizaciju turnira nacionalne razine kao što je „Pozivni turnir 2.grupe“. Turnir je održan protekloga vikenda u nastavno sportskoj dvorani Osnovne škole "August Harambašić" Donji Miholjac.

Na turniru je nastupilo 16 igračica, među kojima i djevojke iz donjomiholjačkog kluba. Nastupile su igračice iz Zagreba, Bjelovara, Šibenika, Žabnika, Jastrebarskog, Dubašice, Rijeke, Koromačnog i Opatije. Igračice su bile podijeljene u 2 grupe, prve tri su odlikovane medaljama, dok su prve 4 iz svake grupe ostvarile pravo nastupa na završnom TOP-16 turniru 26. i 27. veljače 2022 u Osijeku.

Prošle godine na završnom TOP-16 turniru imali smo 3 igračice, koje su i ove godine osigurale nastup na njemu, a najbolji rezultat tada je ostvarila Hana Čmelak plasmanom na drugi dan turnira među osam najboljih u Hrvatskoj Zadovoljni smo ne samo uspjehom naših igračica već i kvalitetnom organizacijom turnira na kojem je odigrano čak 56 mečeva. Pohvalio bih naše mlade sutkinje koje su kvalitetno odradile sve mečeve, a to su bile Lucija Miličić, Ema Čmelak, Nitja Rogić i Olja Cecelja, dok je igračice na terenu vodio trener Alen Vuzem - rekao je Čmelak. 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije