Trčanjem do zdravlja

Tijekom proteklih nekoliko godina rolanje je postalo jedan od najbrže rastućih rekreativnih sportova na svijetu, a toj su popularnosti svakako pridonijeli društveni i zabavni aspekt ovog sporta. Stoga ne iznenađuje što su u Zajednici športskih udruga Grada Donjeg Miholjca protekle godine rolijadu uključili u program obilježavanja Dana grada. Ove je godine rolijada okupila nešto manji broj natjecatelja nego prethodne godine. Drugu godinu za redom u kategoriji učenika i učenica trećih i četvrtih razreda prvo mjesto u rolanju osvojila je Katrin Maroslavac.

- Recimo i to da je rolanje učinkovitije od plivanja, skijanja i igranja tenisa te jednako učinkovito kao i trčanje. Povećava izdržljivost, poboljšava kooridinaciju i ravnotežu tijela, ojačava srce i odlična je kardio vježba, razbistruje um, popravlja raspoloženje i ne opterećuje zglobove. Zbog velikog broja odaziva, rolijada će se održati i na godinu, također u okviru obilježavanja Dana grada - istaknula je Tatjana Kolarić, predsjednica Zajednice športskih udruga grada prilikom gostovanja u programu RDM-a. Nakon rolijade organiziraju se tradicionalne utrke Trčanjem do zdravlja.

Utrka je na rasporedu u subotu. Utrke za građanstvo ove godine neće biti zbog slabog odaziva natjecatelja prijašnjih godina.

 

 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.