Izabrano vodstvo Mladeži HDZ-a

Na XIV. Izbornom saboru Mladeži HDZ-a održanom u subotu 8. prosinca, više od 500 izaslanika iz cijele Lijepe naše izabralo je novo vodstvo najveće političke organizacije mladih u Republici Hrvatskoj. Novi predsjednik je 29-godišnji magistar politologije iz Zagreba Ivan Vidiš koji je s tom dužnosti ujedno postao i član nacionalnog Predsjedništva HDZ-a.

"Kao osoba koja dijeli demokršćanske vrijednosti osjećam se kao domoljub i jednostavno sam se prepoznao u tom programu. Desni centar je mjesto gdje vidim i sebe i stranku i u tom smislu ću nastaviti dalje djelovati", izjavio je Vidiš.

Na Saboru su osim predsjednika izabrani i zamjenici predsjednika, potpredsjednici te članovi Predsjedništva Nacionalnog i Nadzornog odbora.

Saborski zastupnik Domagoj Mikulić, 30-godišnji magistar inženjer agroekonomike, koji je izabran za potpredsjednika Mladeži zahvalio se svim izaslanicima na podršci, a ponajviše Mladeži iz Osječko-baranjske županije čiji je predsjednik u drugom mandatu.
„Od danas s novoizabranim vodstvom zajedno idemo znanjem i sposobnošću, ali i energijom i hrabrošću graditi bolju budućnost i Hrvatsku kakvu želimo.“ – naglasio je Mikulić te ovom prigodom čestitao i Matei Mamić i Marinu Hrastoviću, također iz Osječko-baranjske županije, na ulasku u Nacionalni odbor Mladeži.

 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.