Općinsko vijeće Viljeva

Vijećnici Općine Viljevo prihvatili su na 16. sjednici izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Viljevo u 2018. godini. Ukupan iznos prenesenih prihoda i primitaka iz prethodnih razdoblja je približno dva milijuna kuna.

Prihvaćena je i Odluka o sufinanciranju cijene priključka na vodoopskrbni sustav. Općina će sufinancirati priključak u iznosu dvije tisuće kuna na način da će subvencionirani iznos mjesečno doznačavati na račun Miholjačkog vodovoda d.d. temeljem ispostavljenih zahtjeva.

Također je prihvaćen Program korištenja sredstva ostvarenih od prodaje, zakupa, dugogodišnjeg zakupa i promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Viljevo za tekuću godinu. Dnevni red sjednice dopunjen je s točkom Donošenje Odluke o suglasnosti o provedbi ulaganja u projekt izgradnje mrtvačnice u naselju Ivanovo.

- Kao što smo preko mjere 7.4. ruralnog razvoja aplicirali i ostvarili sredstva za izgradnju dječjeg vrtića, tako sada na nacionalnoj razini ide slična mjera preko Lokalne akcijske grupe Karašica čiji je član i Općina Viljevo – istaknuo je načelnik Općine Viljevo Dominik Knežević. Ukupan iznos sredstava za svih 17 članica LAG-a Karašica je 3.950.000 kuna koji će biti podijeljen u jednakim iznosima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.