Zajedno smo s(p)retniji

Projektni dan „Zajedno smo s(p)retniji“

Školski projektni dan Zajedno smo s(p)retniji održan je u petak, 5.travnja 2019. u matičnoj školi u Viljevu. Cilj našeg projektnog dana je da gradeći zajedništvo pomažemo jedni drugima. Tom prigodom u školskoj dvorani je održan sajam, a u goste su nam došli vatrogasci iz DVD Viljevo i mladi Crvenog križa iz Donjeg Miholjca.
Na početku je sve okupljene pozdravila ravnateljica Blaženka Škrlec koja je ukratko upoznala sve učenike i djelatnike škole s programom projektnog dana, a zatim je predstavila naše goste, pripadnike DVD-a Viljevo. Gospodin Dominik Jerbić, zapovjednik DVD-a Viljevo, održao je kratko predavanje na temu zaštite od požara, a obratio nam se i g. Tomislav Mađarić, zapovjednik stožera civilne zaštite općine Viljevo.
Nakon održanih predavanja, preselili smo se u školsku dvoranu gdje su nas čekali postavljeni prodajni štandovi. Iako je sajam planiran u vanjskom prostoru škole, zbog kiše smo održali sajam u dvorani. Svaki razred je imao svoj prodajni „štand“, kao i svaka područna škola, a također su i djelatnici škole imali zaseban štand. Na sajmu se moglo kupiti svašta: od odjeće, obuće, nakita, igračaka, kolača…Učenici su sa svojim učiteljima marljivo prikupljali odjeću i stvari koje im više ne trebaju, a očuvane su, te su one našle novog vlasnika. Možemo reći da je sajam prošao odlično! Unatoč lošem vremenu posjetili su nas mnogobrojni roditelji i mještani Viljeva i ovom prigodom im zahvaljujemo! Sav prikupljeni novac od prodaje utrošit će se za izgradnju učionice na otvorenom.


Nakon održanog sajma, uslijedile su pokazne vježbe DVD Viljevo i Crvenog križa iz D. Miholjca. Suradnjom s ovim organizacijama iz naše sredine, djelujemo preventivno i stječemo nove vještine.
Nakon ovog dana možemo biti zadovoljni jer smo postigli svoj cilj, a to je: Zajedno smo sretniji i spretniji!

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.