Besplatni udžbenici i radne bilježnice

Svi udžbenici i radne bilježnice za Osnovnu školu "August Harambašić" Donji Miholjac koje će učenici koristiti u školskoj 2019./20. godini biti će za roditelje besplatni.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je financijska sredstva za sve udžbenike za osnovnu školu, dok je Grad osigurao financijska sredstva za sve potrebne radne materijale.

- Osnovna škola „August Harambašić“ Donji Miholjac već je naručila sve potrebne udžbenike i radne materijale za sve učenike donjomiholjačke škole koji bi u školu trebali stići do 30. kolovoza. Sve će knjige biti sortirane za svakog učenika u vrećice te će na web stranici naše škole biti objavljena obavijest kada roditelji mogu doći u školu po udžbenike za svoje dijete - istaknuo je ravnatelj Vedran Aladić.

Roditelj/skrbnik će prilikom primitka udžbenika potpisati Izjavu o prihvaćanju obveze vraćanja udžbenika, a temeljem Naputka o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz državnog proračuna.

Izjavom se roditelji/skrbnici obvezuje da će po završetku nastavne godine vratiti školi udžbenike u uporabnom stanju, odnosno da će u slučaju njihovog gubitka ili oštećivanja biti dužni nadoknaditi štetu u iznosu od 50% kataloške cijene udžbenika.

Aladić je još jednom naglasio kako roditelji ništa od udžbenika niti od radnih materijala ne trebaju naručivati i kupovati, sve će odraditi škola.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.