Prevencija ispred represije

Edukacija i prevencija policajaca na terenu, ali i građana zasigurno će rezultirati pozitivnim pomacima. Građanima treba približiti rad policijskih djelatnika i smisao policije u društvu, a to se može postići boljom međusobnom komunikacijom - rekao je župan Ivan Anušić na sastanku s načelnikom Policijske uprave OBŽ i njegovim suradnicima.

Govoreći o dosadašnjem radu Policijske uprave, ali i planovima za budućnost načelnik Ladislav Bece je istaknuo kako će u budućnosti osnažiti prevenciju i aktivnosti usmjerene prema edukaciji djelatnika Policije kao i prema građanima.

Represija koja se posljednjih godina provodila prema biciklistima zasigurno će se smanjiti, a promotivnim i edukativnim aktivnostima nastojat ćemo potaknuti svijest biciklista o tome da su oni kao sudionici u prometu znatno ranjiviji od vozača automobila te ih upoznati i s ponašanjima koja će ih učiniti sigurnijim sudionicima u prometu - kazao je Bece. Istaknuli su i sve manji broj kaznenih djela razbojništva i krađa na području županije te dodali kako je sigurnost građana na zavidnoj razini.

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.