Župan Anušić u Magadenovcu

Općina Magadenovac dobro funkcionira, jer imaju dobar proračun i kvalitetno vodstvo - rekao je župan Ivan Anušić na sastanku s načelnikom općine Magadenovac Stjepanom Živkovićem i njihovim suradnicima.

Općina se može pohvaliti stabilnim proračunskim prihodima, skrbi o svim mještanima, a posebno za učenike osnovne škole koji već godinama imaju besplatne udžbenike i prehranu.

Razgovaralo se o desetak tema od zajedničkog interesa i razvojnim projektima. Središnja tema bila je pitanje Slavonskog sela, projekta izgradnje turističko-rekreacijskih sadržaja na bivšem sajmištu u Šljivoševcima. Pripreme su zastale zbog neriješenih vlasničkih odnosa na planiranoj površini. Kako je zemljište u vlasništvu države, uz intervenciju župana očekuje se sastanak u Ministarstvu državne imovine kako bi se riješio ovaj temeljni preduvjet za pripremu projekta.

U pripremi je i projekt gospodarske zone u Magadenovcu.

Napravljen je idejni projekt za centar koji bi sadržavao hladnjaču, klaonicu, kapacitete za preradu svinjskog mesa i skladištenje tih proizvoda, manji trgovački centar, skladište voća i povrća koje bi koristili proizvođači s područja općine, a koji raspolažu sa 7.000 ha poljoprivrednih površina. Istaknuto je, kako i u ovom slučaju treba definirati imovinsko-pravne odnose na dvije parcele. 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.