20 godina Sindikata umirovljenika

Nakon 15 godina vođenja udruge, Mira Kosić proglašena doživotnom počasnom predsjednicom SUH-a Donji Miholjac!

Tadašnja podružnica, a današnja udruga Sindikata umirovljenika osnovana je 8. kolovoza 1997. godine. Članovi inicijativnog odbora za osnivanje donjomiholjačke podružnice bili su: Mladen Čipić, Katica Jagodić, Janez Smrekar, Ante Šimunović, Marija Varaždinac i Katica Golinac. U tom je razdoblju bilo evidentirano 512 članova sa šireg područja bivše općine Donji Miholjac s ograncima u Šljivoševcima i Črnkovcima. Danas ih je 315 koji redovno plaćaju članarinu i sudjeluju u različitim aktivnostima udruge, koja je prošle godine za svoje rezultate u radu nagrađena najvišim gradskim priznanjem Pečatom grada Donjeg Miholjca.

Za doprinos u radu udruge na skupštini su uručene zahvalnice pojedincima i pravnim osobama te priznanja članovima za aktivno sudjelovanje u radu i promicanju vrijednosti udruge.

Skupštini su bili nazočni gosti iz susjednih udruga Sindikata umirovljenika, zamjenik gradonačelnika Tomislav Brusač i Mato Obradović, predsjednik Županijskog povjerenstva SUH-a iz Osijeka, koji je govorio o povratu duga umirovljenicima i (ne)usklađivanju mirovina, zbog čega je Sindikat umirovljenika Hrvatske organizirao i nedavni prosvjed. 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.