Nagrade najuspješnijim ribičima

Daniel, Siniša i Novica - članovi “AMURA” iz Darde

U Lovačkom domu u Petrijevcima održana je 15. sjednica Upravnog i Nadzornog odbora Športsko ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije na kojoj su ribolovnom opremom i novčanim  nagradama nagrađeni najuspješniji ribiči u protekloj sezoni, a za što je izdvojeno približno 70 tisuća kuna. Nagrade je uručio Željko Macanić, predsjednik Športsko-ribolovnog saveza Osječko-baranjske županije.

Kadeti podgajačkog Šarana nagrađeni su sa 1.500 kuna za osvojeno 3. mjesto na KUP-u Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, seniori Amura iz Darde sa 2.500 kuna za osvojeno 1. mjesto, te seniorke Dravice iz Jagodnjaka i juniorke Šarana iz Podravskih Podgajaca sa po 2.000 kuna za osvojena druga mjesta na istom natjecanju.

Osim toga, Amur iz Darde za osvojeno 2. mjesto u II ligi nagrađen je sa 2.500 kuna i Belišće za 3. mjesto sa 2.000 kuna. Eseker iz Osijeka za uspjeh u III ligi nagrađen je sa 1.500 kuna. Športsko-ribolovnom društvu Podravac iz Bistrinaca uručena je plaketa za 50 godina uspješnog rada.

Također, najboljim natjecateljima Županijske lige uručene su vrijedne nagrade u ribolovnom priboru za 1., 2. i 3. mjesto pojedinačno. Nagrađene su kadetkinje Mia Sudarić iz Podravskih Podgajaca, Lana Čanak iz Popovca i Sanja Stić iz Valpova, kadeti Bruno Špoljarić iz Narda, Zoltan Palinkaš iz Baranjskog Petrovog Sela i Sebastijan Curač iz Podravskih Podgajaca, zatim juniorke Ivana Mikec iz Popovca, Ena Sudarić i Amalija Skrbin iz Podravskih Podgajaca, juniori Luka Miletić iz Ladimirevaca, Bartol Zemljak i Josip Nagy iz Šaga, seniorke Ljiljana Martan, Željka Radić i Sanja Macanić iz Linjaka Josipovac, te najuspješniji seniori Novica Hostić, Siniša Vereš i Daniel Perković - svi iz Amura Darda.

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.