Proslavili Dan općine Magadenovac

Povodom Dana Općine Magadenovac, a uoči dana njenog zaštitnika i blagdana rođenja sv. Ivana Krstitelja, u novom Mjesnom domu u Beničancima održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Magadenovac. Uz vijećnike i općinsko vodstvo sjednici su nazočili zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović, načelnici okolnih općina i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Općinski načelnik Stjepan Živković govorio je o aktualnim projektima i daljnjim planovima ove prostorno i po broju stanovnika male općine, međutim općine koja se intenzivno razvija. Naglasio je uspješno pripremanje i realizaciju razvojnih projekata za koje se sredstva osiguravaju iz fondova Europske unije, a posebno je zahvalio Osječko-baranjskoj županiji na uspješnoj suradnji.

Zamjenik župana Goran Ivanović rekao je kako je Općina Magadenovac jedan od primjera kako relativno male jedinice lokalne samouprave mogu pridonositi ukupnom razvitku ruralnih područja te biti od iznimne koristi za sve njihove stanovnike.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.