Nastavak prekogranične suradnje

Zamjenik gradonačelnika Grada Donjeg Miholjca Tomislav Brusač i direktorica Turističke zajednice  Melia Vidaković održali su radni sastanak s gradonačelnikom Dravaszabolcsa Solti Dezso, čime je nakon dužeg niza godina otvoren put za stvaranje novih prijateljstava i prilika prekogranične suradnje.

Tema sastanka bila je međusobno upoznavanje i želja za intenziviranjem suradnje dvaju prekograničnih susjeda na više područja, a s naglaskom na kulturu i turizam.

Tijekom razgovora izražena je spremnost na razvijanje prijateljskih i partnerskih odnosa u promociji kulturnih događanja, turističkih i rekreativnih potencijala koje pruža rijeka Drava te razmjena informacija i o mogućnostima gospodarske suradnje.

Domaćini su uputili poziv predstavnicima Grada Donjeg Miholjca za sudjelovanjem u programu proslave državnog praznika Dana Svetog Stjepana 20. kolovoza te je tijekom sastanka dogovoren nastup KUD-a Matija Gubec.

U ovo izazovno vrijeme ograničenja, izazvanih pandemijom, usaglašena mišljenja obje strane su da treba djelovati lokalno i mikro regionalno te razvijati dobrosusjedske odnose s obje strane granice i rijeke Drave.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.