Promicanje vrijednosti Domovinskog rata

Promicanje vrijednosti Domovinskog rata

Predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Donji Miholjac Dragutin Lazar prihvatio je inicijativu gradonačelnika Grada Donjeg Miholjca Gorana Aladića o posebnom obilježavanju svih lokaliteta iz Domovinskog rata.

Projekt je to branitelja Davora Šoštarića da se na jednom mjestu obilježe svi lokaliteti u Republici Hrvatskoj vezani uz Domovinski rat, poginule i stradale civile i branitelje, ratne postrojbe, lokalitete od posebnog značaja, masovne grobnice i ostale događaje važne za stvaranje naše države. Svaka općina, grad i županija imaju na svom području puno spomenika, spomen-parkova, ploča, ratnih junaka i mjesta gdje su se odigravale značajne stvari za našu domovinu. Sve bi trebalo objediniti u multimedijalnu priču, slikom, tekstom i videom, koja će za sve zainteresirane ostaviti živi trag o tim ljudima, događajima i postrojbama.

Lokaliteti će biti objedinjeni na jednom centralnom mjestu i označeni GPS koordinatima na karti. Zainteresirani će to moći pogledati, iz udobnosti svoga doma, pretragom GPS lokacije na svome mobitelu, ili skeniranjem QR koda na samom lokalitetu, odnosno objektu kada se nalaze pored njega, a sve u svrhu promicanja vrijednosti Domovinskog rata.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije