Obnova zgrade Policijske postaje Donji Miholjac

Približno pet milijuna kuna biti će uloženo u energetsku obnovu zgrade policijske postaje u Donjem Miholjcu. - Gotovo tri milijuna su sredstva Fonda za regionalni razvoj u sklopu energetske obnove i korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora iz programa Konkurentnost i kohezija. U sklopu obnove svih policijskih postaja na području županije ovo je najveći projekt - rekao je na početnoj konferenciji za medije o energetskoj obnovi zgrade policije u Donjem Miholjcu glasnogovornik Policijske uprave Osječko baranjske Zoran Kon.

- Policijski službenici i građani dobiti će završetkom ovih radova svakako ugodniji i funkcionalniji prostor za rad i obavljanje poslova iz nadležnosti ministarstva unutarnjih poslova - rekao je pomoćnik zapovjednika Policijske postaje Donji Miholjac Marko Falamić, dodavši kako je zgrada izgrađena 1984. te da će obnovom biti postignute značajnije energetske uštede u grijanju i hlađenju.

Svoje zadovoljstvo energetskom obnovom izrazio je i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, napomenuši kako se u Donjem Miholjcu radi na još nekoliko lokacija, a spremni su i novi projekti. Gradonačelnik je pohvalio suradnju s Policijskom postajom koja je po njemu na visokoj razini, a ogleda se prije svega u zajedničkoj realizaciji različitih projekata.

Radove na energetskoj obnovi zgrade izvodi tvrtka Iver, a trebali bi biti završeni do kraja veljače slijedeće godine.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive