Proslavili Dan općine Marijanci

Prigodnim programom i svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Marijanci, ujedno i blagdan Male Gospe, zaštitnice ove općine.

U ime Osječko-baranjske županije svečanosti je nazočio Dragan Vulin, predsjednik Županijske skupštine, koji je naglasio kako je Općina Marijanci primjer kako općine mogu i trebaju raditi.

O dosadašnjim i aktualnim projektima govorio je načelnik Darko Dorkić koji je već peti mandat na čelu općine. Između ostalog, naglasio je značaj projekata koji se uglavnom financiraju iz fondova EU-a, iz kojih je u proteklih osam mjeseci povučeno 10 milijuna kuna, a općina se i kreditno zadužila da bi mogla pratiti te investicije. To su rekonstrukcija, dogradnja i opremanje zgrade DVD-a u Marijancima, projekt koji je u cijelosti završen, baš kao i projekt reciklažnog dvorišta. U tijeku su projekti rekonstrukcije, dogradnje i prenamjene područnog vrtića u Marijancima te rekonstrukcija vatrogasnog doma i gradnja društvenog doma u Črnkovcima.

Do kraja godine planira se završiti pješačko-biciklističku stazu između Bočkinaca i Črnkovaca te pustiti u funkciju kanalizaciju u Marijancima i Kunišincima, a u planu je i početak gradnje kanalizacije u Črnkovcima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive