Osječki HNK ponovno oduševio donjomiholjčane

Povodom obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca jučer su u perivoju dvoraca Prandau-Mailath koncert pod nazivom "Večer filma i mjuzikla" na vanjskoj pozornici održali solisti, vokalni ansambl i orkestar Hrvatskog Narodnog kazališta u Osijeku. Dirigent je bio Mladen Tutavac koji je izrazio zadovoljstvo ponovnim dolaskom u Donji Miholjac i nastupom u predivnom ambijentu te velikim odazivom posjetitelja. Donjomiholjačkoj se publici u ime solista, vokalnog ansambla, orkestra i svoje osobno ime zahvalio na predivnom ispraćaju s pozornice.

- Donjomiholjačka publika je jedinstvena, a ovako nas je lijepo ispratila i protekle godine i jedva čekamo ponovni dolazak - istaknuo je dirigent Tutavac.

Dogradonačelnik Tomislav Brusač zahvalio se osječkom HNK na izvanrednom nastupu, ali i publici na odazivu i podršci ovakvim sadržajima.

Na Večeri filma i mjuzikla publika je, između ostalog, mogla poslušati temu iz filma Jurski park, glazbu iz filma Gladiator te orkestralne suite The Star Wars i Pirati s Kariba. Nastupli su: solisti - sopranistice Vesna Baljak i Ivana Medić, Robert Adamček bariton i Dejan Činčurak na oboi te vokalni ansambl u sastavu Danijela Božičević, Mirjana Peteš i Katarina Toplek. Ulaz je bio slobodan, a organizatori koncerta bili su Grad Donji Miholjac i Turistička zajednica grada.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive