14. Miholjački sajam

- Čestitam svim izlagačima ovogodišnjeg 14.Miholjačkog sajma poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma. Iako je ove godine na njemu prisutno tridesetak izlagača manje nego prethodnih godina, čvrsto vjerujem kako će 2021.godina, kada se situacija s COVID-om 19 popravi, biti bolja, a broj izlagača ponovo biti kao i proteklih godina - rekao je prilikom otvorenja Sajma predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Dragan Vulin. Čestitao je i svim organizatorima Sajma te naglasio kako je izuzetno važno da se ovakve manifestacije održavaju kako zbog tradicije tako i zbog pokazivanja otpornosti na ovu izvanrednu situaciju. Vulin je tom prigodom govorio i o javnom pozivu kojeg je raspisala Osječko-baranjska županija za mikro poduzetnike.

Direktorica Sajma i Miholjačkog poduzetničkog centra Lokalne razvojne agencije Anela Šovagović je istaknula kako su dugo promišljali o organizaciji sajma.

- Nakon kontaktiranja izlagača vidjeli smo da je potreba za ovakvom manifestacijom velika jer oni ove godine baš nisu imali puno prilika za prodaju svojih proizvoda - rekla je Šovagović.

- Unatoč situaciji u kojoj se nalazimo živjeti moramo dalje, ne možemo sve zaustaviti,ali trebamo se ponašati u skladu s uvjetima u kojima jesmo - rekao je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Dopredsjednik Hrvatske obrtničke komore i predsjednik Obrtničke komore Osječko-baranjske županije Darko Knežević uputio je čestitke direktorici Sajma i gradonačelniku na hrabrosti organiziranja Sajma te naglasio da je njegovo održavanje od iznimnog značaja.

Organizator Sajma je Miholjački poduzetnički centar - lokalna razvojna agencija, a suorganizatori Turistička zajednica, Udruženje obrtnika, tvrtka Doroslov i Poduzetnički inkubator Osvit. Pokrovitelji Sajma su Grad Donji Miholjac, Ministarstvo poljoprivrede, Osječko-baranjska županija i Mreža za ruralni razvoj.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive