Otvoren vrtić i obnovljeni dom za Dan općine Podravska Moslavina

Polaganjem vijenaca kod spomen obilježja poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima počelo je obilježavanje Dana Općine Podravska Moslavina.

Potom su uz prigodni program svečano otvorene zgrade novoizgrađenog Dječjeg vrtića i obnovljenog Društvenog doma te održana svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je načelnik Dominik Cerić govorio o aktualnim investicijama s posebnim naglaskom na završene i planirane projekte.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje i opremanje Dječjeg vrtića u Podravskoj Moslavini iznosi 4.744.450,75 kuna, s tim da su 85 % bespovratna sredstva EU, a ostatak je osiguran iz proračuna RH. Kapacitet vrtića je predviđen za 45 djece podijeljene u dvije dobne skupine te u početku zapošljavanje tri osobe.

Rekonstrukcija i opremanje već postojeće zgrade Društvenog doma u Podravskoj Moslavini također je provedena uz sufinanciranje projekta iz EU. Ukupna vrijednost projekta je 1.290.153,75 kuna, a obuhvaća opremanje 394,34 m² objekta.

U ime župana Ivana Anušića obilježavanju Dana Općine Podravska Moslavina nazočio je predsjednik Skupštine Osječko-baranjske županije Dragan Vulin. Čestitao je načelniku, njegovim suradnicima i vijećnicima na realiziranim projektima, te naglasio da se upravo takvim radom i rezultatima opravdava postojanje općina.

Načelnik općine Dominik Cerić i Matilda Copić, ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te izaslanica ministrice poljoprivrede RH.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive