Ovoga tjedna pojačane aktivnosti policije

Na području Policijske postaje Donji Miholjac u srijedu će se u vremenu od 7:00 do 13:00 sati provoditi pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nepoštivanja dopuštene brzine kretanja vozila.

U suradnji sa stanicom za tehnički pregled u srijedu i četvrtak provesti će se edukacija za vozače traktora prilikom tehničkog pregleda traktora.

U četvrtak se na inicijativu "Roadpola" - mreže prometnih policija država Europe obilježava Dan bez poginulih u prometu. Toga će dana policijski službenici pojačati preventivno – represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja sukladno statističkim pokazateljima uz korištenje maksimalnog broja policijskih službenika i tehnike.

U subotu, 19.rujna policija će u vremenu od 20:00 do 2:00 sata provesti pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi vozača. U nadzoru cestovnog prometa, prilikom utvrđivanja prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, policija će koristiti neobilježena službena vozila civilnih registarskih oznaka.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive