Gradska priznanja Crvenom križu i Stipanu Šimunoviću

Ovogodišnji dobitnici javnog priznanja Pečata Grada Donjeg Miholjca su Gradsko društvo Crvenog križa Donji Miholjac i Stipan Šimunović iz Donjeg Miholjca. Priznanja će im biti uručena na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana grada.

U obrazloženju prijedloga Odbora za dodjelu javnih priznanja ističe se kako Crveni križ godinama aktivno pomaže na području humanitarnog djelovanja, te trenutno djeluje kao temeljna operativna snaga u sustavu civilne zaštite u cilju sprečavanja zaraze virusom COVID 19. Kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta rada te su izgradili i novu zgradu, javljaju se na natječaje i povlače sredstva iz fondova EU i fondova Republike Hrvatske te na taj način zapošljavaju nove ljude i poboljšavaju usluge svojim korisnicima.

Stipan Šimunović je 1989. godine postao predsjednik NK Jedinstvo iz Donjeg Miholjca, kada je klub doživio najbolje dane u svojoj povijesti igrajući u 2. HNL punih pet sezona za što je on kao predsjednik kluba bio zaslužan.

Prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja prihvatili su jednoglasno vijećnici Gradskog vijeća na sjednici za koju je bilo predviđeno čak 15 točaka dnevnog reda. Iako je sjednica imala kvorum i sve odluke bile bi pravovaljane, zbog izostanka određenog broja vijećnika, odlučeno je sazvati novu sjednicu na kojoj će se ponovno naći sve ranije predložene točke dnevnog reda.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive