Nagrađeni najuspješniji ribiči

Na sjednici Upravnog odbora ZŠRU D.Miholjac održanoj 09.10.2020.godine u Golincima upriličena je svečanost dodjele nagrada ekipama i pojedincima naših članica za ostvarene rezultate na nacionalnoj razini u 2019.godini.

Trebalo se to dogoditi još ovog proljeća no zbog epidemioloških mjera je odgođeno.
         U odsutnosti predsjednika nagrade u obliku statue ribe dobitnicima je uručio dopredsjednik Vitomir Strakoš i predsjednik Natjecateljske komisije Miroslav Molnar.
Nagrađeni su: RŠU Udica Donji Miholjac, za osvojeno 3.mjesto na KUP-u HŠRS-a u Koprivnici. Ekipa u sastavu Miroslav Molnar, Igor Kovačević i Dragan Gužvić. RŠU Udica Donji Miholjac, za osvojeno 2.mjesto u II ligi HŠRS-a. Ekipa u sastavu Miroslav Molnar, Igor Kovačević, Tihomir Ronta, Dragan Gužvić i Josip Slačanac. Antonio Juras iz ŠRD "Smuđ" Črnkovci za osvojeno pojedinačno 2.mjesto na KUP-u HŠRS-a za seniore u Koprivnici. David Juras iz ŠRD "Smuđ" Črnkovci za osvojeno pojedinačno 2.mjesto na KUP-u HŠRS-a za kadete u Kutini. Sanja Macanić iz ŠRU Udica Donji Miholjac za osvojeno 2.mjesto u Casting ligi HŠRS-a - petoboj seniorke. Mia Sudarić iz ŠRD "Šaran" Podravski Podgajci za osvojeno 1.mjesto u Casting ligi HŠRS-a - petoboj juniorke i članica Casting reprezentacije Hrvatske - seniorke u Republici Češkoj. Nina Sudarić iz ŠRD "Šaran" Podravski Podgajci za osvojeno 1.mjesto u Casting ligi HŠRS-a - troboj kadetkinje. Dragan Gužvić iz ŠRD "Udica" Donji Miholjac za pojedinačno osvojeno 3.mjesto na KUP-u HŠRS-a za seniore u Koprivnici.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive