Izborna skupština Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca

Temeljem Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i novog Statuta Turističke zajednice Hrvatske, održana je Izborna skupština Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca i prva sjednica članova skupštine. Izabrano je Turističko vijeće od 8 članova, a predsjednik toga vijeća je gradonačelnik Goran Aladić. Članovi vijeća su: Danijel Kovačević, Ivica Pavlović, Siniša Crnčan, Andrea Kalazić, Damir Sklizović, Jasminka Vešligaj, Sanja Tadijan i Darko Nikolić.

- Prema izmjenama Statuta, više nema Nadzornog odbora već imamo 8 članova Turističkog vijeća i gradonačelnika, koji je automatizmom i predsjednik toga tijela, a direktora TZ bira se na mandat od 4 godine, a ne na neodređeno vrijeme - istaknula je Melia Vidaković, direktorica Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca.

Skupština je donijela odluku o učlanjenju dragovoljnih članova u Turističku zajednicu, uz uplatu članarine u iznosu 100,00 kuna te Poslovnik o radu Skupštine. Izabrana su i dva predstavnika u Skupštinu Turističke zajednice Osječko-baranjski županije. To su: Siniša Crnčan i Jasminka Vešligaj.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive