Priznanje Miholjačkom poduzetničkom centru

 - Ove, 2020. godine pravo na Srebrni certifikat pripalo je i nama, MIHOLJAČKOM PODUZETNIČKOM CENTRU Lokalnoj razvojnoj agenciji d.o.o. Bisnode je ove godine po prvi put među svim gospodarskim subjektima izdvojio tvrtke sa srebrnim bonitetom koje ispunjavaju kriterije za izdavanje bonitetne izvrsnosti u jednom od razreda (A,AA,AAA) najmanje tri godine zaredom - ističe direktorica Anela Šovagović.

MIHOLJAČKI PODUZETNIČKI CENTAR Lokalna razvojna agencija d.o.o. ispunjava kriterije bonitetne izvrsnosti razreda A, AA ili AAA za 2018., 2019. i 2020. godinu i pripada grupi top poslovnih subjekata u Hrvatskoj koji imaju pravo na upotrebu statusa Srebrna izvrsnost, kao simbola ocjene bonitetne izvrsnosti.

Analitička kuća Bisnode, najveće partnersko društvo bonitetne kuće Dun & Bradstreet, u okviru međunarodnog projekta vrši financijske analize tvrtki i ima višegodišnju tradiciju u dodjeli certifikata bonitetne izvrsnosti u 19 europskih država, među kojima je i Hrvatska. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata. Temelji se na financijskim izvještajima subjekata za posljednju poslovnu godinu i prognozira sigurnost poslovanja u sljedećih 12 mjeseci. Bonitetnu ocjenu izvrsnosti imaju najbolje tvrtke s ključnom diferencijalnom prednošću u poslovanju. Radi se o posebnom izdanju srebrne bonitetne izvrsnosti i visokom priznanju poslovne izvrsnosti koje društvo Bisnode AB dodjeljuje na europskoj razini.

Ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg kvalitetnog rada te nas svrstava uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju iste metodologije i isti kriteriji. Točnije, svrstava nas u 9,41% najuspješnijih i najpouzdanijih tvrtki u Hrvatskoj.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnošću predstavljaju najpouzdaniji, najvjerodostojniji i niskorizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima, klijentima, kupcima, dobavljačima, osiguravajućim društvima i drugim poslovnim partnerima. Trendovi se popravljaju, posljednjih godina bilježimo napredak u gospodarstvu, ali još je uvijek prilično nizak postotak tvrtki koje ispunjavaju standard bonitetne izvrsnosti. Tijekom godina ispunjavali smo te standarde i time pokazali dosljedan uspjeh u poslovanju. U ovim izazovnim vremenima kad je financijska disciplina pod povećalom, vrlo je važno održati visoku razinu poslovne korektnosti i jamčiti svojim poslovnim partnerima, kupcima i široj javnosti da ćemo tome težiti i ubuduće.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive