Preminuo je Nedeljko Josić - Jaro

Dugogodišnji djelatnik i sindikalni aktivista bivšeg donjomiholjačkog Žitara završio je u mirovini, ali je ostao nemirna duha, uvijek spreman na šalu i s izraženom crtom humanosti, posebno u akcijama dobrovoljnog darivanja krvi.

Dobitnik je “Povelje humanosti”, najvišeg javnog priznanja Osječko-baranjske županije, koje se dodjeljuje za humana djela, a Nedeljku je uručeno za 100 darivanja krvi.

Za iskazanu plemenitost u darivanju krvi predložen je i ovih dana trebao je primiti i odlikovanje predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića “Orden Katarine Zrinski”. 

Njegova najveća ljubav bilo je kuhanje i to u kotliću - fiša, čobanca, graha i sarme. Sudjelovao je na brojnim natjecanjima širom Slavonije i osvajao brojna priznanja kao majstor kotlića.

Bio je jedan od inicijatora i osnivača udruge “Kupusari” i sudjelovao u brojnim manifestacijama koje je organizirao Grad Donji Miholjac. Njegovi “kupusari” sigurno ga neće nikada zaboraviti.

Iznenada je preminuo u 64. godini života.

Pogreb Nedeljka Josića - Jare obaviti će se u subotu, 14. studenoga u 14:00 sati na groblju Sv. Križa u Donjem Miholjcu.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive