Vraćene ukinute autobusne linije

Uprava Panturista donijela je odluku kojom se od 8. veljače ponovno uspostavlja 72 autobusne linije na području Osječko-baranjske županije, koje je prije samo dva dana ukinula.

Tijekom dana župan Ivan Anušić održao je niz sastanaka te primio puno poziva i poruka načelnika, gradonačelnika i osobito ogorčenih građana koji su mu davali potporu u traženju rješenja ove izvanredne situacije.

Održana je i konferencija za novinare zajedno s predsjednikom uprave Panturista Sašom Ilićem i komercijalnim direktorom Brankom Štivičićem.

Nakon ponovnog sastanka s ministrom Olegom Butkovićem te predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem, koji ga je izvanredno primio u Banskim dvorima - postignuta je suglasnost da je problem javnog prijevoza izuzetno važan. Sada je najvažnije da već sutra radnici mogu na uobičajen način putovati na posao, a studenti i učenici u škole i na fakultete, jer su opet u funkciji sve ukinute linije.

Već idući tjedan održat ćemo niz sastanaka prijevoznika, Županije, resornih ministarstava i Vlade te donijeti konkretne odluke kako bi se izbjeglo ovakve situacije i kako se u njima ne bi našao nitko u Hrvatskoj - rekao je župan Ivan Anušić.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.