Obnovljen rad Vijeća za prevenciju

Obnovljen je rad Vijeća za prevenciju Grada Donjeg Miholjca, koje čine predstavnici policije, Centra za socijalnu skrb, Savjeta mladih, Srednje škole, Osnovnih škola A.Harambašića Donji Miholjac i Hrvatskog sokola Podravski Podgajci, Radija Donji Miholjac i Župnog ureda, a na čijem je čelu gradonačelnik GORAN ALADIĆ.

U okviru svoga djelokruga vijeće surađuje sa svim nositeljima prevencije i suzbijanja kriminaliteta na području grada, a isto tako i sa susjednim općinama te sredstvima javnog priopćavanja. Osim što prati i razmatra stanje sigurnosti, vijeće utvrđuje prijedloge i programe mjera smanjenja i uklanjanja uzroka i uvjeta za suzbijanje pojave kriminaliteta te potiče i podupire projekte i aktivnosti usmjerene podizanju svijesti građana o važnosti i potrebi prevencije kriminaliteta na lokalnoj razini.

Na prvom sastanku Vijeća za prevenciju sudionici su govorili o ulozi zajednice u prevenciji, stanju sigurnosti na području nadležnosti Policijske postaje Donji Miholjac i smjernicama za daljnji rad vijeća.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.