Općina Viljevo ostvarila više od 11 milijuna kuna prihoda

 

- Općina Viljevo u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je prihode i primitke u iznosu od 11.133.826 kuna, dok su rashodi i izdaci iznosili 7.533.347 kuna. Obveze općine na kraju financijskog razdoblja iznosile su približno tri milijuna kuna, a odnosile se uglavnom na kredit Privredne banke Zagreb i na obveze po zaprimljenoj situaciji za izvedene radove na društvenom domu u Kapelni koja u tom dijelu nije dospjela, pa nije bila niti plaćena. Neplaćena potraživanja iznosila su 845.029 kuna, a uglavnom su se odnosila na prodano poljoprivredno zemljište u državnom vlasništvu u razdoblju za ovu i prethodne godine - izvjestila je vijećnike na 26. sjednici vijeća pročelnica Melita Grüll.

Općina Viljevo s danom 30.rujna imala je u jedinstvenom upravnom odjelu zaposlenih šest djelatnika, te načelnika i njegovog zamjenika koji te dužnosti obavljaju profesionalno. Također je bilo zaposleno deset žena u programu Zaželi i šest osoba u javnim radovima.

Općinski načelnik Dominik Knežević izvjestio je vijećnike o nekoliko tekućih investicija izrazivši prije svega zadovoljstvo završetkom radova i opremanjem dječjeg vrtića.Vrtić će početi s radom slijedeće godine, a djelovati će u sklopu Dječjeg vrtića Pinokio Donji Miholjac.

Tijekom ove godine uređeno je krovište i postavljena vanjska stolarija na domu u Kapelni, a načelnik je najavio nominiranje novih projekata na uređenju doma kod Ministarstva regionalnog razvoja u vrijednosti od oko pola milijuna kuna.

Na početku sjednice za zamjenicu predsjednika vijeća jednoglasno je izabrana Marta Senković.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive