Godišnja skupština Sindikata umirovljenika

Umirovljenici traže bolji prostor za druženje i svoje aktivnosti te bolju prometnu (autobusnu) povezanost Donjeg Miholjca s ostatkom Hrvatske. Puno im znači kasa uzajamne pomoći koja postoji 15 godina. 

Skupštini je bio nazočan zamjenik gradonačelnika Tomislav Brusač.

 

Na redovnoj godišnjoj izvještajnoj skupštini Sindikata umirovljenika jednoglasno i bez rasprave prihvaćena su izvješća o radu i financijsko izvješće predsjednika udruge Zlatka Riseka te izvješće Nadzornog odbora koje je podnijela Zlatica Nekić. Udruga je protekle godine ostvarila 36.266 kuna prihoda, od čega je 10.000 kuna osigurao grad Donji Miholjac i 1.500 kuna općina Marijanci, dok se preostali iznos uglavnom odnosi na uplaćenu članarinu.

Također, na isti način prihvaćen je i prijedlog aktivnosti članova Sindikata umirovljenika u 2018. godini, uz naglasak da će Donji Miholjac u lipnju biti domaćin županijskog natjecanja umirovljenika, te izvješće Mire Kosić o radu kase uzajamne pomoći koja u udruzi djeluje punih 15 godina. Umirovljenici su upoznati i s mogućnostima ljetovanja na moru, u Crikvenici, krajem kolovoza i početkom rujna ove godine, uz obročnu otplatu polupansiona.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.