Javni natječaj za 38 djelatnica

Udruga „Duga” Donji Miholjac raspisala je javni natječaj za prijam djelatnica u radni odnos na određeno vrijeme. Natječaj je raspisan za program „Zaželi” -2 Program zapošljavanja žena, „Žene zajedno - za bolju budućnost naše zajednice”, radnice za pomoć i potporu starijim osobama, ili osobama s invaliditetom.

Traži se 38 djelatnica i to 16 žena s područja grada Donjeg Miholjca i po jedanaest s područja općina Marijanci i Magadenovac. Radi se u punom radnom vremenu, a trajanje radnog odnosa je dvanaest mjeseci, uz probni rad od tri mjeseca.

Zaposlenice u ovom projektu pomagati će korisnicima u održavanju čistoće stambenog prostora, u održavanju higijene, društvenim aktivnostima, pripremi obroka, nabavci namirnica, plaćanju računa, podizanju lijekova i slično.

Osnovni uvjeti su punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, najviše završena srednja škola i da se osoba vodi u evidenciji zavoda za zapošljavanje kao nezaposlena. Prednost imaju žene starije od 50 godina.

Prijave se podnose na adresu: Udruga Duga, Industrijska zona Janjevci 21, 31 540 Donji Miholjac, na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno najkasnije do srijede 13. siječnja 2021.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive