Miholjčani za stradale u potresu

U organizaciji Crvenog križa Donji Miholjac stradalima u nedavnom potresu poslano je četiri kombi vozila s oko 6 tona pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama. Osim toga, poslana je i jedna kamp prikolica, dva agregata za struju te četiri električna radijatora. U centralno skladište Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu poslana su još tri kombi vozila pomoći u vodi, hrani, higijenskim potrepštinama i najlonu.

Jučer su poslani još jedna kamp kućica i kontejner za stanovanje. 

Nakon što je Grad Donji Miholjac već uplatio pomoć od 25.000,00 kuna, na zamolbu Crvenog križa Donji Miholjac, izdvojeno je dodatnih 7.500,00 kuna za nabavu 50 električnih grijalica - uljnih radijatora te je danas stradalima u potresu direktno u Grad Petrinju upućen kombi sa sveukupno 57 električnih grijalica – uljnih radijatora, hranom, povrćem, radnim cipelama i čizmama. Ovom prilikom prikupljenu pomoć nastradalima uručio je osobno gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca Goran Aladić.

- Do sada je na stradalo područje poslano oko 10 tona pomoći u hrani, higijenskim potrepštinama te odjeći i obući - rekao nam je Ivan Petriševac, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive