Prvi trening NK Jedinstva na snijegom prekrivenom terenu

Prvi trening nakon ublažavanja mjera protiv koronavirusa, jučer su na snijegom prekrivenom terenu održali nogometaši donjomiholjačkog Jedinstva.

Naime, od 30. siječnja ponovno se mogu održavati treninzi na otvorenom. U zatvorenim prostorima treninzi još uvijek nisu dopušteni, osim za kategorije koje imaju odobrenje za treniranje i natjecanje. Drugim riječima, treninge na otvorenom mogu održavati svi nogometni klubovi bez obzira na stupanj u kojem se natječu i uzrasnu kategoriju.

Prema preporukama Stožera CZ, HNS-a i Županijskog nogometnog saveza treninzi trebaju biti održavani bez prisustva gledatelja i uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera. Nažalost, službena natjecanja ostaju dopuštena samo u onim stupnjevima natjecanja u kojima se i do sada igralo.

U NK Jedinstvu predstavljena su dva trenera: Miroslav Katavić, trener limač i Vladimir Skeledžija, trener vratara. Trener seniora je Slobodan Stranatić, na čelu ekipe od ljeta 2020.

Trener juniora je Marko Matović, a kadeta Deni Bočkinac. Silvijo Jović trener je predpočetnika, a Dinko Puljić voditelj Škole nogometa i trener početnika.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive