Nova škola do proljeća 2022. godine

Nova škola do proljeća 2022. godine

Srednja škola Donji Miholjac na svojoj je web stranici objavila prvi Školski info na kojem će roditelji, suradnici i poslovni partneri Škole biti upoznati sa svime što Srednja škola ostvaruje kroz svoje djelovanje.

Prvi u nizu promotivnih materijala, izdan s ciljem opće informiranosti o radu i djelovanju, donosi najvažnije informacije o izgradnji nove srednje škole i pripadajuće športske dvorane. U Školskom infu se ističe kako se dovršetak radova očekuje u proljeće 2022.godine.

Osim specijaliziranih učionica poljoprivredne struke u Školi će se nalaziti opremljeni praktikumi biljne proizvodnje, cvjećarski praktikumi, poljoprivredno - prehrambeni laboratorij, laboratorij za vježbe biljne proizvodnje, te garaže s modernom poljoprivrednom mehanizacijom. Strojarsko područje rada može se pohvaliti suvremenom CNC opremom, laboratorijem hidraulike i pneumatike, dijagnostikom, robotikom, radionicom tokarije i strojobravarije, te automehaničarskom radionicom i radionicom poljoprivredne mehanizacije. Na dva kata raspoređeno je 17 učionica koje će biti opremljene interaktivnim pločama, interaktivnim ekranima, projektorima i platnima. Sve učionice imati će stabilnu wi-fi mrežu, sustav grijanja i hlađenja te povezanost razglasa. Područje ekonomije biti će opremljeno modernom računalnom učionicom sa daktilografskim stolicama, trgovačkim praktikumom i prehrambenim praktikumom s najsuvremenijom kuhinjom za kuharstvo i slastičarstvo.

Sportska dvorana će biti dvodjelna s automatskom pregradom i gledalištem s teleskopskim tribinama za 250 osoba te sa četiri svlačionice. Sportski tereni uključivati će prostor za atletsku stazu, rukomet, mali nogomet i košarku. Oko Škole će se nalaziti hortikulturno uređen park sa šetnicom te 47 parkirnih mjesta. U Školi će još biti porta, dizalo i osobni ormarić za svakog učenika, dok će sve učionice biti opremljene s jednosjednim stolom.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije