Obilježen Dan prodavača

Prvog petka u ožujku, obilježava se Dan prodavača. S obzirom da Srednja škola Donji Miholjac od 1992. godine obrazuje učenike za ovo zanimanje, ove su godine odlučili obilježiti njihov dan. U Školi su do sada uz učenike, zajedno s programom obrazovanja odraslih educirali više od 600 prodavača.

- Ako se pitate zašto je potrebno jednom godišnje skrenuti pozornost na ovo, ponekad zanemareno zanimanje, prisjetimo se kako je bilo prije godinu dana kada smo zbog pandemije svi ostajali doma dok su oni bili na svojima radnim mjestima i omogućili nam da nam ne nedostaje osnovnih prehrambenih namirnica – istaknuo je profesor u donjomiholjačkoj Srednjoj školi Antonio Čmelak.

Napomenuo je, kako nam trgovci svojim osmjehom i stručnim savjetima olakšavaju izabrati upravo onaj proizvod koji nam najviše odgovara i to kada god nama padne na pamet i pri tome ne vodimo računa da je njihovo radno vrijeme od ranog jutra, pa sve i do kasnih sati, vikendom, pa i blagdanima.

- Zato barem jednom godišnje, na današnji dan, budimo mi, kupci ti koji će osmjeh pokloniti prodavačima i zaželjeti im još puno zdravlja
i strpljenja za nas - rekao je Čmelak i s obzirom da su više od 70% zaposlenih u prodavaonicama žene, čestitao im je nadolazeći Dan žena. U školi su povodom obilježavanja današnjeg Dana prodavača uredili prigodni pano, a učenici koji polaze zanimanje prodavač pripremili su prigodnu brošuru i bedževe koje su podijelili svojim poslovođama i ostalim prodavačima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive