Kuglana zadovoljava kriterije međunarodnih natjecanja

- Donjomiholjačka kuglana sada je moderan kompleks koji zadovoljava sve kriterije i za održavanje međunarodnih natjecanja - rekao je tajnik i trener Kuglačkog kluba Donji Miholjac Branko Vukobratović, a s čime su se složili i vrhunski kuglači, bivši reprezentativci koji su danas isprobali četverostaznu kuglačku površinu i najsuvremeniju kuglačku opremu.  

- Ne možemo dovoljno iskazati radost, zahvalnost i zadovoljstvo zbog svih radova na našoj kuglani. Natjecanja i treninzi niz godina odvijali su se u nemogućim uvjetima i bilo je pitanje kada će se ovaj sport u našem gradu ugasiti. Zahvaljujući gradonačelniku Goranu Aladiću i njegovom timu dobili smo objekt europske kvalitete i izgleda. Goran Aladić je u kratkom vremenu napravio ono što je obećao, u želji da po završetku radova kuglana bude otvorena i mladima, djeci osnovne i srednje škole te građanima ovog grada. To je bio jedan od ciljeva ovog projekta vrijednog više od 1,5 milijuna kuna. Zovu me građani, bivši igrači, srednjoškolci i predstavnici ustanova, koji se žele uključiti u ovaj sport. Mogu obećati da ćemo, kada završi epidemija koronavirusa, pozvati mlađe uzraste kuglača, uključiti učenike osnovne i srednje škole, pokrenuti rekreativnu ligu, pojedinačna i ekipna prvenstva te otvoriti kuglanu za sve građane, da vide ovaj prekrasan objekt - s ponosom ističe Branko Vukobratović, trener i tajnik Kuglačkog kluba Donji Miholjac.


U isprobavanju obnovljene donjomiholjačke kuglane danas su bili: Branislav Bogdanović, Mario Mušanić, Mario Liović i Ivan Pušić.

Svjetski i europski prvak u kuglanju Branislav Bogdanović zahvalio se na pozivu te je  istaknuo kako mu je drago da je Donji Miholjac dobio ovakav velebni objekt u kojem se u budućnosti mogu održati i neka nacionalna natjecanja, jer kuglana ispunjava sve uvjete.

- Vizualno i tehnički kuglana je savršena i moderne kuglane su nešto što samo na svjetskim prvenstvima igrači imaju priliku doživjeti. Ovo je izuzetno dobro napravljena kuglana i stvorena je za najbolje rezultate. Ova dvorana definitivno će biti i veliki magnet za djecu - rekao nam je Mario Mušanić.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive