U susret Uskrsu

Polaznici starijih odgojnih skupina Dječjeg vrtića "Ponikio" u pratnji odgojiteljica danas su na središnjem gradskom Trgu ukrašavali ukrasnu vrbu s pisanicama koje su proteklih dana izrađivali za ovu prigodu. Ukrasno drvo je osigurala Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca u suradnji s tvrtkom Doroslov koja je pomogla postaviti instalaciju.

- Nastavljamo s tradicijom ukrašavanja grada Donjeg Miholjca i zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u uređenju kako bi centar grada bio lijep našim sugrađanima povodom najvećeg katoličkog blagdana Uskrsa - rekao je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić.

Ekipa Srednje škole Donji Miholjac već je protekloga vikenda postavila ukrase u centru grada na ulazu u Park Matice Hrvatske. To je mjesto u kratkom vremenu postalo omiljeno mjesto za fotografiranje najmlađih. Osim što su sudjelovali u ukrašavanju vrbe, polaznici Dječjeg vrtića "Pinokio" danas su na središnjem gradskom Trgu otpjevali nekoliko prigodnih pjesmica na radost svih prolaznika.

Zatim su se vratili u vrtić gdje se pripremio tradicionalni dolazak Uskrsnog zeca. Djeci je prvo darivao mrkvu i pisma, a nakon što su mu obećala da će biti dobra darivao ih je slatkišima.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive