Od sljedeće sezone razdvaja se 2.ŽNL Valpovo-Donji Miholjac

Na inicijativu klubova Nogometnog središta Valpovo od sljedeće sezone više se neće igrati zajednička liga koja se igra već više od 30 godina.

Ovosezonsko izdanje je tako posljednje koje će se igrati, a kao razlog razdvajanja ističu se troškovi koje klubovi imaju u ovakvom zajedničkom izdanju natjecanja. U praksi to znači da će Nogometno središte Donji Miholjac imati jedinstvenu Drugu županijsku ligu, dok će se u Valpovu vrlo vjerojatno stvoriti dvije lige, a o broju klubova za sada nema provjerene informacije, no i to će se vrlo skoro doznati.

Isto tako ovo donosi promjene kada je riječ o kvalifikacijama za popunu 1. ŽNL. Do sada je prvak zajedničke lige imao osiguran prolaz u viši rang natjecanja bez kvalifikacija jer je bio predstavnik dva saveza, a sada će zajedno s prvacima preostala četiri središta u bubanj i u borbu za viši rang. Više nema “dogovorenog” ždrijeba u kojem snage odmjeravaju prvaci Osijeka i Baranje te Našica i Đakova, nego svih šest klubova ide u bubanj, pa što lutrija odluči.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive