Tomislav Mađarić predsjednik Općinskog vijeća Viljeva

Poštivajući zakonsku proceduru općina Viljevo održala je konstituirajuću sjedncu općinskog vijeća koju je sazvala i otvorila pročelnica Melita Grüll.

Predsjednik Mandatnog povjerenstva Tomislav Mađarić iznio je podatke o izborima u općini Viljevo na kojima su sudjelovale dvije stranačke i jedna lista grupe birača. Lista Hrvatske demokratske zajednice dobila je šest vijećničkih mjesta, lista grupe birača nositelja Dalibora Dakića dobila je dva mjesta, dok je lista Samostalne demokratske srpske stranke dobila jedno mjesto u općinskom vijeću.

Sa liste HDZ-a u vijeće su izabrani: Tomislav Mađarić, Đuka Vincetić, Ivica Šoš, Marta Senković, Tomislav Okruglić i Matija Rajninger. Sa liste grupe građana, nositelja Dalibora Dakića izabrani su Dalibor Dakić i Zlatko Kolar. Budući da je Dalibor Dakić izabran za zamjenika načelnika ispred srpske nacionalne manjine, na njegovo mjesto u vijeću dolazi slijedeći neizabrani vijećnik sa liste, a to je Pero Rabljenović. Sa liste SDSS-a u vijeće ulazi Milorad Maljković.

Jednoglasnom odlukom vijećnika za predsjednika vijeća izabran je Tomislav Mađarić, a za dopredsjednika Đuka Vincetić.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju novoizabrani predsjednik vijeća je rekao kako će sve svoje sposobnosti staviti u službu općine Viljevo te da se nada kako će rezultati ovoga saziva vijeća biti vidljivi i mjerljivi na dobrobit općine i svih njenih stanovnika.

Načelnik Dominik Knežević je čestitao svima izabranima i izrazio nadu kako će se dobra suradnja iz protekloga saziva vijeća nastaviti i dalje.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive