Ivan Mesaroš predsjednik Općinskog vijeća Marijanci

Na prijedlog Josipa Dukmenića, predsjednika Komisije za izbor i imenovanja, Ivan Mesaroš izabran je za predsjednika Općinskog vijeća Marijanci, a Jelena Bočkinac za potpredsjednicu. Rezultat je to Sporazuma o zajedničkoj suradnji u vijeću koji je prije konstituirajuće sjednice potpisalo pet vijećnika iz različitih političkih stranaka i koji su preuzeli vlast od HDZ-a.

Od ukupno 9 vijećničkih mandata, 4 su osvojili kandidati s liste HDZ-a (Darko Pandurić, Ana Alšić, Kruno Belošević i Ana Mužar-Dubrović), a 5 mandata kandidati iz drugih političkih opcija: Ivan Mesaroš, Davor Jurkić, Jelena Bočkinac, Josip Dukmenić i Samir Kovačević.

- Nadam se da ćemo uspješno surađivati u iduće četiri godine, sve za dobrobit građana i razvoja općine Marijanci. Lokalni izbori su pokazali da su birači željni nekakve promjene, u smislu ravnomjernog razvoja općine, pokretanja gospodarstva i transparentnosti rada, tako da u tome smjeru trebamo raditi - rekao je novoizabrani predsjednik vijeća Ivan Mesaroš.

Čestitajući svim vijećnicima na rezultatima izbora, načelnik općine Darko Dorkić, koji je u drugom krugu izbora uspio osvojiti novi mandat, pozvao ih je sve na zajedništvo i suradnju, jer, kako je naglasio, “jedino tako možemo raditi za dobrobit svih stanovnika općine, kao što smo i do sada uspješno radili”.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive