Kadetkinje STK Donji Miholjac odlaze na prvenstvo Hrvatske

Nakon 8 mjeseci pauze zbog pandemije nastavljena su natjecanja u stolnom tenisu za mlađe kategorije. U subotu su u sportskoj dvorani Jug II u Osijeku održane kvalifikacije za prvenstvo Hrvatske s naše regije koja obuhvaća Osječko-baranjsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

U ekipnom dijelu STK Donji Miholjac nastupio je u dvije ženske kategorije: najmlađe kadetkinje i mlađe kadetkinje. U obje kategorije uvjerljivim pobjedama od 3:0 nad ekipom Cibalije iz Vinkovaca zauzeli smo 1. mjesto na regiji i plasirali se na prvenstvo Hrvatske među 8 najboljih ekipa.

U kategoriji najmlađih kadetkinja pojedinačno, zbog visokog plasmana na rejting listi, na prvenstvo Hrvatske izravno su se plasirale Julija Schweigert i Hana Miličić, dok je kroz kvalifikacije osvajanjem 1. mjesta isto ostvarila i Laura Vidaković. U toj kategoriji nastupila je još i Lucija Miličić koja je zauzela 3. mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja pojedinačno Hana Čmelak je uvjerljivo osvojila 1. mjesto u kvalifikacijama i tako se plasirala na prvenstvo Hrvatske, dok su u istoj kategoriji još nastupile Julija Schweigert i Laura Vidaković koje su osvojile 3. mjesto te Hana Miličić 5. mjesto.

Mjesta održavanja prvenstva Hrvatske još nisu određena, a za mlađe kadetkinje bi trebalo biti održano od 20. do 22. kolovoza dok za najmlađe kadetkinje od 27. do 29. kolovoza ove godine.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive