Priprema se 15. Miholjački sajam

Miholjački poduzetnički centar – Lokalna razvojna agencija u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Donjeg Miholjca, Udruženjem obrtnika Donji Miholjac, tvrtkom Doroslov Donji Miholjac i Poduzetničkim inkubatorom OSVIT, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca organizira 15. Miholjački sajam – Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma koji će biti održan 17. rujna u Donjem Miholjcu.

Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera s naglaskom na ekološku poljoprivredu i okuplja sve proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu.

Organizatori izlagačima nude natkriveni izložbeni prostor i sve ostale nužne uvjete za izlaganje. Sudjelovanje na sajmu je besplatno.

- Sajam je prava prilika da izlaganjem svojih proizvoda i usluga ostvarite nove poslovne kontakte, razmijenite poslovna iskustva sa drugim izlagačima, a istovremeno i prodajete svoje proizvode, ili uslugu. Sudjelovanjem na sajmu ostvarit ćete svoje ciljeve, a nama dati podršku za buduće organizacije ovakvih manifestacija. Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete proizvoda, te ćemo u tom smislu dodijeliti nagrade i priznanja izlagačima - poručuju iz MPC-a.

Izlaganje će se odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, o čemu će sudionici biti naknadno obaviješteni.

Prijave se mogu obaviti najkasnije do 31. kolovoza.

Obrazac prijave nalazi se na linku poziva, ili ga možete potražiti osobno u Miholjačkom poduzetničkom centru te popunjen dostavite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u MPC.

O svim dodatnim pitanjima oko održavanja sajma raspoloživ je broj 031/630-944.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive