Četvrti koncert 2. Prandau festivala u Donjem Miholjcu

Koncert trija: Antonia Dunjko – sopran, Igor Mrnjavčić – truba, Edmund Andler-Borić – orgulje, u župnoj crkvi sv. Mihaela arkanđela, 26. kolovoza, / četvrtak / u 20:00 sati.

—————————————————————

U okviru programa 2. Prandau Festivala na četvrtom koncertu po redu koji će se održati u Donjem Miholjcu u župnoj crkvi sv. Mihaela arkanđela, 26. kolovoza 2021. godine s početkom u 20:00 sati, imat ćemo prilike uživati u atraktivnoj kombinaciji trija sopran-truba-orgulje, kojeg predstavljaju naši mladi, vrlo talentirani ali već dobro znani glazbenici mnogih koncertnih i opernih pozornica. 

Nadolazeći koncert je prilika da uživate u izuzetnim glazbenim trenucima, jer nam iz Amsterdama, gdje trenutno gradi uspješnu opernu karijeru, stiže naša mlada sopranistica Antonia Dunjko, dobitnica mnogih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja s već ostvarenim mnogobrojnim opernim i operetnim ulogama. 

Po prvi puta u Donjem Miholjcu uz orgulje nastupit će mladi i talentirani trubač Igor Mrnjavčić dobitnik mnogih nagrada od studentskih dana, osvajač nekoliko međunarodnih trubačkih natjecanja, koji je do sada već ostvario suradnje s mnogobrojnim eminentnim orkestrima te nastupao na relevantnim glazbenim festivalima. 

I na kraju, sve to uz orguljašku podršku već dobro nam znanog koncertnog orguljaša Edmunda Andlera-Borića ujedno i umjetničkog ravnatelja Prandau Festivala, također dobitnika mnogih priznanja i nagrada, pokretača i organizatora mnogobrojnih glazbenih festivala, suradnika eminentnih simfonijskih orkestara, dobitnika diskografske nagrade Porin s već šest solističkih CD izdanja i vrlo aktivnog koncertanta.

Posebnost koncerta je u tome što je program sastavljen većinom od skladbi koje su pisane upravo za sopran, trubu i orgulje, poznatih kompozitora kao što su Johann Sebastian Bach, Georg Philipp Telemann, Wolfgang Amadeus Mozart, Davor Bobić, Georg Friedrich Handel te Agostino Tinazzoli, Domenico Zipoli, Claude-Benigne Balbastre. 

Više podataka o samim glazbenicima možete pogledati na web stranici Prandau Festivala pomoću poveznice:

https://www.prandau-festival.com/dunjko-mrnjavcic-boric-2/

Zbog poštivanja epidemioloških mjera maksimalan broj sjedećih mjesta je 100 uz posjedovanje ulaznice koja će se preuzeti prilikom dolaska na koncert.

Stoga je rezervaciju ulaznice i sam dolazak na koncert potrebno prijaviti putem on line obrasca na slijedećoj poveznici:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdbelXY8eQ.../viewform...

 

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive