Državne prvakinje kod gradonačelnika

Državne prvakinje kod gradonačelnika

Lauru Vidaković, Juliju Schweigert, Hanu Miličić, Luciju Miličić i Hanu Čmelak, članice Stolnoteniskog kluba Donji Miholjac i njihovog trenera Alena Vuzema primio je u Maloj vijećnici dvorca "Mailath" gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić. Svečanost uručivanja poklona stolnotenisačicama upriličena je povodom njihovog odličnog uspjeha na državnom prvenstvu. U kategoriji najmlađih kadetkinja ekipa je u Osijeku ponovila prošlogodišnji uspjeh iz Opatije i ponovno osvojila zlatne medalje i pehar.

- Ovo mi je jedan od najdražih susreta, kada u goste primam ovakvu mladu ekipu, a pored toga i prvakinje države. Prvak grada, županije, a kamo li države nije lako biti ni u čemu, a vi ste djevojke bolje od nekoliko stotina, tisuća igrača koji su se borili i zato vam upućujem najveće čestitke. Vi ste nositeljice i pronositeljice imena Grada Donjeg Miholjca u Hrvatskoj i inozemstvu - rekao je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić. Istaknuo je kako Grad i nadalje, koliko to financijska sredstva budu dopuštala, planira ulagati u sportske klubove, kao što je i u protekle četiri i pol godine. Svima želimo omogućiti kvalitetne uvjete za treniranje kako bi i dalje mogli ostvarivati odlične rezultate - rekao je Aladić.

- Kada se sve skupa pogleda mi smo to rezultatski lagano osvojili, ali vjerujte da je samo finale bilo dosta uzbudljivo. Dobili smo 3:0 Stolnoteniski klub iz Malinske, ali svi mečevi su bili blizu i morali smo imati hladnu glavu, gdje vodimo 2:0 u meču, znači imamo dvije pobjede, igramo treći meč gdje nam treba još jedan bod da budemo prvaci - istaknuo je trener Alen Vuzem te naglasio kako je iznimno ponosan na svoju ekipu.

Djevojke ipak nisu očekivale ovakav rezultat, jer su drugi klubovi puno više trenirali od njih. Kada su napokon saznale da su prvakinje od sreće su zaplakale, a još ni danas ne vjeruju kako su uspjele ponoviti prošlogodišnji uspjeh te dvije godine za redom pobijediti puno jače klubove i nositi titulu državnog prvaka.

Na svečanosti je trebao biti nazočan i Miroslav Molnar trener hrvatske reperezentacije u kategoriji U-25 koja je na svjetskom natjecanju u ribolovu u Mađarskoj osvojila zlato. Zbog službenih obveza nije mogao nazočiti svečanosti.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije