“Bubamare” kod gradonačelnika za Dan grada

“Bubamare” kod gradonačelnika za Dan grada

Polaznici dječje skupine "Bubamare" Dječjeg vrtića "Pinokio" i njihove odgojiteljice posjetili su danas gradonačelnika Donjeg Miholjca Gorana Aladića i čestitali mu Dan grada.


Gradonačelnik ih je primio u velikoj vijećnici dvorca "Mailath", počastio ih slatkišima i razgovarao s njima o vrtiću i uputio im pitanje što bi još voljeli imati u Gradu. Djeca su mu odgovorila kako žele još jedan vrtić, bazen, još dječjih igrališta te lunapark. Djecu je zanimalo kako gradonačelnik započinje svoj radni dan. Odgovorio im je da pri dolasku na posao pozdravi sve svoje radne kolege i kolegice. Nakon toga slijedi radni sastanak na kojem se utvrđuje što je novoga i što se treba rješavati.

- Određene dane imam sastanak i razne razgovore sa sugrađanima koji dolaze s određenim pitanjima ili problemima i koje pokušavamo riješiti - rekao je Aladić. Istaknuo je kako je tu još niz drugih stvari o kojima se brine, pa i o Dječjem vrtiću "Pinokio".

- Trenutno se radi na grijanju, a uskoro bi trebala stići i nova igrala - rekao je gradonačelnik, te dodao kako je u planu i nova ograda oko vrtića.

Djeca su na kraju gradonačelniku poklonila prigodne poklone, među kojima je bila nacrtana slika gradonačelnika s porukom:

Gradonačelniče, čuvajte naš grad!

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije