Odgovor Velibora Azenića na priopćenje načelnika

Odgovor Velibora Azenića na priopćenje načelnika

Predsjednik Općinskog vijeća općine Magadenovac Velibor Azenić reagirao je na priopćenje načelnika općine Stjepana Živkovića:

- Općinsko vijeće u svom radu drži se Statuta i Poslovnika općine Magadenovac te smo svjesni da nekada tko radi može i pogriješiti, ali općinski načelnik zloupotrebljava članak 49. Statuta Općine Magadenovac kad god može zbog svojih privatnih interesa i odvlači pozornost s pravih problema unutar općine - ističe u odgovoru predsjednik vijeća Velibor Azenić i nastavlja:

- Nećemo blokirati rad općine i podržat ćemo sve što je moralno i u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, ali nećemo dozvoliti da u obnašanju javne dužnosti načelnik općine Magadenovac svoje privatne interese stavi ispred javnog interesa. Općinski načelnik ne poštuje ni državne institucije i bahato se ponaša te tako ništa nije učinio po rješenju Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa od 28. rujna 2018. godine. Ovim putem još jednom pozivam općinskog načelnika na suradnju i uvažavanje stavova Općinskog vijeća - kaže u odgovoru na priopćenje predsjednik Općinskog vijeća Velibor Azenić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije