Završni koncert Prandau festivala

Drugi Prandau festival orguljaške i komorne glazbe u Donjem Miholjcu zatvorili su Antonija Jurin - Starčević, flauta i Krešimir Starčević, glasovir. Glazbenoj publici duo se predstavio djelima Dore Pejačević, Camilla Saint – Saënsa, Pierre – Octave Ferrouda, Feliksa Dobrzyńskog, Ludwiga van Beethovena i Otara Taktakishvilia.

Oboje umjetnika djeluju u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici, a uz zajedničke nastupe ostvarili su i mnoge suradnje s komornim ansamblima, a nastupali su i na brojnim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu. Glazebenici su rekli kako su oduševljeni idejom pokretanja ovoga festivala budući da su i sami osobno vezani za grad Donji Miholjac.

Zaključujući drugo izdanje Prandau festivala glavni organizator Tomislav Brusač zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciji ovog velikog glazbenog događaja koji je i ove godine na šest koncerata okupio neke od najboljih hrvatskih izvođača komorne i orguljaške glazbe.

Brusač se posebno zahvalio medijskim pokroviteljima koji su doprinijeli popularizaciji festivala i njegovoj vidljivosti u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Također, prenio je i dojmove glazbenika koji su redom bili oduševljeni ambijentom i ugođajem festivala kao i miholjačkom publikom.

Live stream

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive