Viceprvaci na prijemu kod gradonačelnika

Učenike Srednje škole Donji Miholjac, koji su osvojili drugo mjesto na europskom natjecanju strukovnih škola u društvenom poduzetništvu u Firenci, ravnatelja Nenada Perića, te mentorice, nastavnicu Korneliju Sabolek i pedagoginju Mirtu Grozdanić Falamić primio je jučer u velikoj dvorani donjomiholjačkog dvorca gradonačelnik Goran Aladić.

Svojom idejom ''Zadruga Drava'',  učenici Srednje škole Donji Miholjac kao najmlađi sudionici natjecanja u Italiji pokazali su da znaju kako primijeniti svoja znanja iz društvenog poduzetništva i na taj način iskoristiti puni potencijal svoje lokalne zajednice. Svoj su program predstavili i gradonačelniku tijekom jučerašnjeg prijema.

- Drago mi je biti u ovakvom cijenjenom društvu dobrih učenika i izražavam vam zahvalnost u ime cijele gradske uprave i u ime građana Donjeg Miholjca na svemu što ste do sada radili, učinili i postigli - rekao je gradonačelnik Goran Aladić. Učenicima je rekao kako pronose kvalitetan, dobar glas, ne samo o Gradu, svojoj školi nego i Županiji, ali i predstavljaju Hrvatsku na najbolji mogući način. Učenicima je uručio priznanja te prigodne poklone i novčane nagrade.

Ravnatelj Škole Nenad Perić zahvalio se gradonačelniku na svečanom prijemu te istaknuo zadovoljstvo izuzetnom suradnjom Grada i Srednje škole.

- Plod te suradnje su svi projekti koji su na razini Grada napravljeni te se u ime svih djelatnika i učenika škole zahvaljujem na tome.

Perić se tom prigodom zahvalio i učenicima koji su pokazali da uz naporan rad nema prepreka te da se najviši rezultat može postići ukoliko se uloži dovoljno truda.

U ime učenika koji su se natjecali u Firenci Dore Sigurnjak, Ivana Rajningera, Vida Novaka, Lee Zetaić, Florijana Horvata, Boro Luke, Dore Jantoš i Frana Zetaića na pozivu se gradonačelniku zahvalio Fabian Josić, učenik četvrtog razreda agrotehničara.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive