Željko Krušlin Kruška & Latino predstavljaju toplu božićnu pjesmu "Fališ za Božić mama"

 "Fališ za Božić mama" naziv je novog singla proizašlog iz pera kantautora Željka Krušlina Kruške, koji se zajedno s grupom Latino pobrinuo da i ove božićne blagdane dočekamo u miru i dostojanstveno, prisjećajući se naših najmilijih koji nažalost više nisu među nama. Toplu, emotivnu priču za koju glazbu potpisuje upravo Krušlin, a tekst Željko Krznarić, aranžmanski je posložio producent Leo Škaro, u čijem je studiju pjesma i nastala. Prekrasan video spot režirao je i snimio Igor Ilić, a glavne uloge tumače majka i kćer, Lidija i Paula Puđak.

"Ova pjesma treba probuditi sve dobro u vama, sve što je dobro u ljudskoj prirodi jer simbolizira čistu i iskrenu ljubav i nedostajanje. Ovo je vrijeme koje nas podsjeća na ono što nam je najvažnije u životu. Zato je u dane kada nam u misli dolaze duhovi prošlosti i nade u bolju budućnost važno znati da u obitelji i voljenima možemo naći iskupljenje i radost. A majke, one su najvažnije figure kojima se vraćamo i koje će uvijek nedostajati, ma gdje se nalazile. Kroz kadrove ovog spota pokušali smo iznova pokazati kako nije važno kupovanje materijalnog, nego kupovanje iskustava i uspomena jer su to jedine vrijednosti koje su vječne i koje vam nitko ne može oteti. ", izjavio je Željko Krušlin Kruška.

"Nisi ovdje da nam kažeš kao uvijek da nas voliš, nisi ovdje kad se slavi, sve nam tvoje mama fali", prekrasni su stihovi koji će zasigurno doprijeti do srca velikog broja ljudi, a uz pokoju suzu ipak probuditi najljepše božićne uspomene.

"Božić nisu darovi, nije uspjeh, nije događaj, Božić je taj jedan trenutak od kojeg imate snage za cijeli život. Želimo vam sretan Božić!", poručuju Željko Krušlin Kruška & Latino.

 

Željko Krušlin Kruška & Latino - Fališ za Božić mama (Official video) - YouTube

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive